Eigen productie, bedrukte textieletiketten, waslabels, professioneel geweven labels, hang tags en nog veel meer ..

FABRICTAG maakt gebruik van de volgende betaalmethoden


Bewezen veilige payment providers

Multisafepay en Paypal (de dochter van E-bay en bekend van Marktplaats en Skype) hebben een bewezen betrouwbaarheid. Zij doen zaken met ABN AMRO, FORTIS, RABO BANK, ING (POSTBANK), SNS BANK. FABRICTAG stuurt alleen de bestelgegevens door. Bankgegevens kunnen alleen worden opgegeven in de zwaar beveiligde bankomgeving van Multisafepay of Paypal.


LABEL&CO is Multisafepay Verified


Veilig bestellen en betalen via SSL

De financiële instellingen hebben de hoogste SSL (Secure Sockets Layer) codering, waardoor het onmogelijk is enige gegevens van de klant af te vangen. Zij maken rechtstreeks contact met de bank naar keuze.

Als erkend bank acceptant maakt FABRICTAG direct contact met de banken waardoor het feitelijk onmogelijk is gegevens af te vangen. Iedere betaalverbinding verloopt veilig via SSL. Heb je een vraag? Laat het ons hier weten s.v.p.


Multisafepay: iDeal - Creditcard - BankoverschrijvingVeilig betalen met Label & Co

Betaal in je eigen vertrouwde bankomgeving via internetbankieren. Vanuit het kassaproces word je automatisch doorgeleid naar de website van je eigen bank!

iDeal is beschikbaar voor rekeninghouders van ABN-AMRO, Fortis Bank, ING Bank, Postbank, Rabobank en SNS Bank. Lekker makkelijk en superveilig.

Belgische klanten die bankieren met Bancontact of Mister Cash bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MultiSafepay met de betaalmethode Mister Cash online betalen met hun bankpas bij Label & Co. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten kunnen betalen met online banking en Giropay en DIRECTebanking. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

Franse klanten kunnen betalen met online banking Carte Blue.

FABRICTAG is ook hier vooruitstrevend en innoverend. Het aantal landen wordt steeds verder uitgebreid met betalingsmogelijkheden. Gewoon veilig en zeker betalen bij je eigen bank.

Betalen gaat via het ultra moderne Strong Customer Authentication. Er zijn minimaal 2 betalingsverficaties, (iets wat alleen de klant weet) PIN of wachtwoord óf iets wat de klant alleen bezit (Mobieltje of hardware token) óf iets wat de klant is (vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Zo weet je 100% zeker dat betalen bij LABEL&CO veilig is.

Strong Customer Authentication


Paypal, ook voor creditcardbetalingen Wij zijn partner van PayPal

Wij zijn een Paypal verified partner. PayPal beschikt over geavanceerde beveiligings- en fraudepreventie- systemen. Je ontvangt van PayPal een e-mailbevestiging van je betaling maar ook van ons door ons directe contact met PayPal. Wij accepteren hier ook MasterCard en Visa of andere erkende creditcards zoals American Express. Deze optie geldt niet voor explicite maatwerkprojecten.


Betalen via bankoverschrijving

Secure Payments met Label & Co

Wanneer je bij een bestelling kiest voor "betaal via een overschrijving", ontvang je een orderbevestiging met daarin onze bankgegevens (deze gegevens tref je ook aan wanneer je bent ingelogd met je eigen account ). Reken op circa 2-5 werkdagen voor de bijschrijving op onze rekening. Hierna wordt je order direct verwerkt en verstuurd.
Bankoverschrijving werkt ook direct met Multisafepay of PayPal. Wij hebben gezorgd dat dit naadloos samenwerkt met de website. Wil je een beveiligde betaallink, of alsnog onze bankgegevens opvragen? Gebruik dan het 

Wanneer je bij een bestelling kiest voor "betaal via een overschrijving", ontvang je een orderbevestiging met daarin onze bankgegevens (deze gegevens tref je ook aan wanneer je bent ingelogd met je eigen account). Reken op circa 2-5 werkdagen voor de bijschrijving op onze rekening. Hierna wordt je order direct verwerkt en verstuurd.

Bankoverschrijving werkt ook direct met Multisafepay of PayPal. Wij hebben gezorgd dat dit naadloos samenwerkt met de website. Wil je een beveiligde betaallink, of alsnog onze bankgegevens opvragen? Gebruik dan het contactformulier.


PS. Als een betaling niet lukt, bijvoorbeeld door een storing, dan krijg je automatisch een bericht van ons gebaseerd op een bankoverschrijving. Zo ben je goed op de hoogte.


Account / klantenkaart

Bij iedere order kan de factuur worden afgedrukt via je eigen account. Deze factuur bevat allerlei gegevens, zoals het factuurnummer en het gekoppelde ordernummer maar ook veel andere informatie.


LET OP: Je klantenkaart bevat geen financiële informatie en ook geen wachtwoorden. Deze zijn niet bij ons bekend en wij zullen er ook nooit om vragen of deze plaatsen op het web!


HomeHome