Eigen productie, bedrukte textieletiketten, waslabels, professioneel geweven labels, hang tags en nog veel meer ..

FABRICTAG 

Ons grote en complete assortiment bestaat o.a. uit: Innaai labels, Strijklabels, Size tabs, Stock Care labels, Toy Care labels, Wash Care Etiketten, Waslabels, Hangtags, Geweven labels, Lederen labels, Full Color textieletiketten en Instructie-labels. Zeer snelle (wereldwijde) levertijd, production on demand. 


Carelabels / wasetiketten zijn misschien wel de belangrijkste etiketten in een kledingstuk. Het zijn (veelal Wettelijk) verplichte labels en brengen duidelijke, nauwkeurige informatie aan de klant en gebruikers. U kunt praktisch alle aantallen bij ons bestellen. Het minimum aantal van een basic bedrukt etiket is setje van slechts 100 stuks. 

Carelabels zijn niet geschikt voor industriële toepassingen. Daarvoor zijn andersoortige labels verkrijgbaar. Gebruikt u industriële toepassingen? Vraag dan naar de mogelijkheden!

 

Fabrictag is a brandname of LABEL&CO

 

Gebruik van de Label Designer met uw eigen logo
Op uw scherm ziet het up-load resultaat er vaak beter uit dan de werkelijke kwaliteit. Bij het gebruik van de label designer behouden wij ons daarom het recht om, omwille van de drukkwaliteit en in uw eigen belang, het door u ingegeven logo/eigen ontwerp af te keuren. In dat geval stellen wij u daar direct van op de hoogte, opdat we samen tot een oplossing kunnen komen. 

Let op dat specifieke details kunnn wegvallen wanneer je eigen logo door ons moet worden geschaald naar het juiste formaat!

 

Eigen opmaak
Liever een trendy eigen ontwerp, zodat uw merk herkenbaar en net iets specifieker wordt? Voor een aanpassing op labels uit ons standaard assortiment geldt een toeslag van € 9,95. Een geheel eigen ontwerp kost u slechts € 15,- aan opmaak-/instelkosten.

Labels doorgenummerd bijvoorbeeld met een serienummer in een eigen ontwerp? Jazeker, ook dat kunnen we voor u!
Vanzelfsprekend mag u de hoogste kwaliteit van ons verwachten, met de allerbeste service mogelijk.

 

Mail ons vandaag nog uw aanvraag via service@fabrictag.com en vermeld daarin uitdrukkelijk:

• het gewenste label/etiket
• materiaal
• formaat 

• benodigd aantal
• logo/afbeelding 
• data en tekst 
• kleurgebruik
• de toepassing   

Enkel met vermelding van volledige adres- en contactgegevens kunnen wij offreren.


Mogelijkheden
We zijn specifiek gericht op ad-hoc veranderingen in de markt, en kunnen praktisch iedereen helpen. Zo drukken we ook kleine runs, met variabele gegevens op-maat. En dat is zeker handig, zoals met stock-lots. Onze prijzen zijn veel meer kosteneffectief dan de traditionele productiemethoden. En iedereen is welkom. Immers, niet iedereen is een grote speler of retailer als C&A, WE Services, HEMA en H&M, of biedt ook mooie producten als LEVI's, MEXX, Esperit en GANT, GAP of HUGO BOSS aan.


Aanvragen voor een groter aantal bedrukte (meerkleurige) labelsGeweven labels of Hangtags gaan via het speciale RFP-formulier op onze site. 


Grotere producties zijn  (> 10.000) wilt hebben van: Geweven Labels, Hangtags, Badges, Linten, zoals leder, geweven, gestanst, als verpakking of op een andere manier. Laat het ons dan weten. Wij doen u een prima voorstel.


Voor vragen over een bestelling of voor informatie over onze producten, neem gerust contact op.

 


HomeHome