Eigen productie, bedrukte textieletiketten, waslabels, professioneel geweven labels, hang tags en nog veel meer ..


Over FABRICTAG

FABRICTAG is een handelsmerk van LABEL&CO B.V., een Nederlandse firma, gespecialiseerd in gepersonaliseerde plak- en textiel etiketten. Alle productie is in eigen beheer, waarbij signmakers zorgen voor de ontwikkeling van een gewenst label. 

FABRICTAG richt zich met Innaai labels, Waslabels, Instructielabels, Instrijk- en Opstrijk labels, Plaketiketten, Hangtags, Geweven labels, Lederen labels en Full Color textieletiketten op zowel de industrie, en (klein)zakelijke, als de consumentenmarkt; met kenmerken als een hoge kwaliteit tegen een zeer competitieve prijs, en een uitzonderlijk snelle levering. Onze time to market kan als snelste worden beoordeeld.

Bedrukte, geweven textieletiketten en hangtags bieden talloze mogelijkheden om uw producten te promoten.

Wij zijn zeer sterk in maatwerk, tegen een onverslagen prijs en levertijd. Daarom zijn niet alle opties, zoals formaten, gepresenteerd. Dus 'Ontwerp je Eigen Merk!' en stuur ons gerust uw design voor uw eigen textiellabels in AI, EPS- of PDF-bestandsformaat; wij verzorgen u een passend voorstel.

Kenmerken Instrijklabels
Zacht, permanent hechtend flexmateriaal, in vele vormen en formaten. En sterk heat transfermateriaal, welke weer verwijderbaar is. Beiden hebben een zeer goede hechting, uitstekende drukkwaliteit en zijn wasmachine- en (beperkt)drogerbestendig.


Kenmerken Innaailabels en Wasetiketten
Textiel/Nylon/Polyester/Satijn materialen, duurzaam en vormvast, in variabele maten. Uitstekende drukkwaliteit, en wasmachine- en drogerbestendig.


Ruime mogelijkheden
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om eigen logo's, symbolen en lettertypen te gebruiken en zo maatwerk(labels) te laten maken. Dat tref je bij geen enkele leverancier op deze wijze aan. Bovendien leveren wij wereldwijd!


Garantiefabrictag garanties
Ons vaste team zorgt ervoor dat bestellingen als snelste worden geleverd. Dit komt doordat alle handelingen door onszelf en met veel betrokkenheid worden verricht. Wij hanteren een no-nonsense policy van 100% Niet Goed = Geld Terug garantie!


Contact
FABRICTAG communiceert, omwille van de focus op productie en kwaliteit, zoveel mogelijk per e-mail. Dit is voor iedereen het meest efficiënt. Natuurlijk is telefonisch +31 (0)33 480 35 76 overleg ook mogelijk. Verder zijn wij bereikbaar via het contactformulier.


LABEL&CO is innovatief en behoudt zich uitdrukkelijk de rechten voor van haar handelsnamen en merken. Merksticker, Plakovaaltjes, Merklabel, Labelpoints en Labeltrio zijn ook een handelsmerk van LABEL&CO B.V.


Hebt u nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan
hier weten.Facebook is een geregistreerd handelsmerk van Facebook Inc, YouTube is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc, alle andere handelsmerken zoals Twitter zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars, en de bovengenoemde entiteiten onderschrijven niet enig verband in merken met dat van LABEL&CO.


HomeHome