Eigen productie, bedrukte textieletiketten, waslabels, professioneel geweven labels, hang tags en nog veel meer ..

Veelgestelde vragen      


Hechten de strijklabels in elke stof?

Strijklabels zijn toepasbaar op textiel als katoen, katoen/polyester en polyester/acryl; maar zijn niet geschikt op textiel behandeld met vuilwerende of waterafstotende coating, (grove) breisels, spandex of (zeer) beweeglijke ondergronden. Let op: niet elke stof kan de benodigde temperatuur van het strijkijzer aan. Controleer dus eerst het wasetiket of probeer het uit op een niet zichtbaar stukje van de stof.


Hoe komen mijn labels er uit te zien?

In principe wordt het label opgemaakt zoals ingegeven, conform preview. Als er geen label preview beschikbaar is, zal de opmaak gelijkend zijn aan de afbeelding bij het artikel. Alleen in uitzonderlijk geval zullen wij vooraf met je overleggen, maar we kiezen altijd de beste en mooiste optie.

Het kan voorkomen dat kleuren van de site voorbeelden niet geheel identiek zijn aan het uiteindelijke labelresultaat.


Kan ik een eigen logo gebruiken?

Ja, het is meestal mogelijk een eigen logo te gebruiken. Er geldt soms wel een toeslag. Neem gerust contact op met service@fabtictag.com voor de mogelijkheden.

Het eigenhandig uploaden, zonder overleg, van voor ons niet bekende bestanden, kwalitatief slechte bestanden, of bestanden welke na schalen een slechte druk kwaliteit kunnen geven, is geheel voor eigen risico.


Wat als ik het minimum aantal labels te veel vind?

Normaliter kan er niet minder dan het voorgestelde aantal labels besteld worden. Om technische redenen worden er telkens een bepaald aantal labels aangemaakt.


Zijn de prijzen inclusief BTW en verzendkosten?

De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten; waarbij de tarieven bestemmings- en formaatafhankelijk zijn.


Een account aanmaken, is dat handig?

Ja, een account (klantenkaart) aanmaken is zeker handig. U geeft het gewenste afleveradres op, en uw e-mailadres voor de bevestiging en orderstatus. Bovendien hebt u dan ook altijd een overzicht van uw bestellingen en berichten.

Uiteraard zal FABRICTAG uw gegevens niet anders gebruiken dan u zelf aangeeft in uw klantenkaart. Bovendien wordt er geen enkele financiële informatie opgeslagen in uw klantenkaart.


Betaal ik ook veilig?

FABRICTAG by Label&co is een gecontroleerde en geaccrediteerde organisatie van PayPal (Ebay) en Multisafepay. Zij verwerken met de hoogst mogelijke beveiliging (SSL) je betaling. U kunt ook betalingen zelf overboeken via de Rabobank of Multisafepay of gebruik maken van bekende creditcards als Visa, dan is iedere aankoop verzekerd!


Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling nog extra producten toevoegen?

Na het plaatsen van uw bestelling is het helaas niet meer mogelijk producten toe te voegen. Wilt u alsnog iets bestellen, plaats dan een nieuwe order.


Er staat een fout op het label. Wat nu?

Wanneer wij een fout hebben gemaakt in de opmaak, leveren wij de labels uiteraard gewoon opnieuw. Als u de fout zelf hebt gemaakt, kunnen wij hier geen verantwoordelijkheid voor nemen en zal u, als u dat wilt, opnieuw moeten bestellen.


Wat als er schade ontstaat aan mijn spullen?

FABRICTAG is niet verantwoordelijk voor schade aan kleding of andere zaken door het gebruik van de labels. Wij adviseren uitdrukkelijk om onze plak- en instrijkinstructies goed op te volgen.


Staat uw vraag er niet tussen?

Stel hem dan via service@fabrictag.com. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.


HomeHome