Eigen productie, bedrukte textieletiketten, waslabels, professioneel geweven labels, hang tags en nog veel meer ..

 

Bestellen en Leveren


Easy Ordering in 3 simpele stappen:

Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Online bestellen

 • Snel en zeer veilig bestellen via deze website en uw eigen bank.
  LABEL&CO heeft gescheiden datastromen en zo blijft privé informatie veilig.
  Via MultiSafepay logt u direct in bij uw eigen bank. Of betaal (verzekerd) via Paypal.
 • Uitgebreide betaalopties.
  Creditcardbetalingen toegestaan, zonder extra kosten. Op rekening enkel na overleg.
 • Artikelen zijn praktisch direct binnen handbereik.
  Vandaag besteld, is vaak een volgende dag al geleverd (binnen Nederland)!
 • Geen verborgen kosten; what you see is what you get.
 • Preprints mogelijk (digitaal gratis, samples op aanvraag).
 • Registratie is echter een must. Adresgegevens moeten immers ook opgegeven worden.
 • Indien geen extra specificatie wordt opgegeven, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent met het ontwerp van onze designafdeling, welke met uw ingegeven informatie aan de slag gaat.

  

BTW en ICL
Website orders zijn inclusief BTW.

Export is altijd exclusief toeslagen en belastingen welke gelden voor het betreffende land en zijn voor rekening koper. ICP leveringen (BTW verlegd) enkel zakelijk, op aanvraag vóóraf. 

Per 01 juli 2021. Voor landen binnen de Europese Unie.
LABEL&CO toont in haar shop bij haar produkten, het Nederlandse BTW tarief maar dat tarief wordt bij het afrekenen automatisch herberekend aan de klant met het factuur adres, in dát land, met het daar geldende tarief.


Altijd bereikbaar

 • Via telefoon - e-mail - Live Chat - Contactformulier. Onze systemen houden u vanzelfsprekend volledig op de hoogte. Niet alleen de bestelbevestiging, maar ook de betalingstatus, productie- en verzendstatus.


Supersnel geleverd

  Label and Co ships with TNT Express and PostNL
 • Website orders worden standaard verzonden via PostNL. Maatwerk via PostNL, TNT Express, per koerier, UPS, Fedex of DHL
 • Wereldwijde levering is geen probleem.
 • Meerdere afleveradressen mogelijk.
 • Dropshipments, via uw eigen account in te stellen
 • Op het moment dat wij uw bestelling verzenden, ontvangt u een e-mail met daarin deze bevestiging. Vanaf die dag kan uw bestelling bezorgd gaan worden. Normaliter geldt voor Nederland ‘vandaag vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis’. In België en Duitsland circa binnen 3 à 4 werkdagen, afhankelijk van de postbestelling. FABRICTAG streeft ernaar om bestellingen binnen 5 werkdagen af te leveren in Nederland en binnen 10 werkdagen in het buitenland. De betaling dient dan wel te zijn voldaan.
 • Spoedbestellingen kunnen, met een toeslag en alleen in overleg, na en/of binnen één (1) werkdag na ontvangst van betaling worden verwerkt.

 

Algemene feest en vakantiedagen:
LET OP! Tijdens algemene feest- en vakantietijden kan het zijn dat leveringen ietsje langer duren dan normaal. Dit heeft te maken met de lage bezetting van zowel Label & Co medewerkers alsmede de lage bezetting van PostNL.

Algemene feest en vakantiedagen: 

LET OP! Tijdens algemene feest- en vakantietijden kan het zijn dat leveringen ietsje langer duren dan normaal. Dit heeft te maken met de lagere bezetting van zowel FABRICTAG-medewerkers alsmede van PostNL/postbezorgers.
 

FABRICTAG is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het zoek geraken, beschadigen of overschrijden van de aangegeven levertijd van de labels.

 

Op alle computer platforms bereikbaar:
De websites van LABEL&CO - labelenco.com en FABRICTAG.com, zijn als enige op alle platforms bereikbaar, dus bestellen met je IPad, IPod en IPhone, (Samsung) Android of Windows mobiles maar ook met surfen is alle functionaliteit te gebruiken. Typisch LABEL&CO. Jumbolabels.com geeft een fraai overzicht van gereed werk.


HomeHome