FABRICTAG TEXTILE LABELS

Wagentje

Geen producten

Verzenden 0,00 €
Totaal 0,00 €

Wagentje Afrekenen

Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit!

Betaal veilig bij Label & Co. - Pay Safe!
 

  Betaal je labels veilig bij Label & Co. met Ideal

 

    Volg ons op Twitter @labco

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Bij LABEL&CO staat het maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Zij is zich bewust van haar kwaliteiten en zet deze niet alleen commercieel in.
Een deel van de creativiteit en productiecapaciteit investeert LABEL&CO in haar
LABEL&CO helpt mee door duurzaam te ondernemen sociale omgeving.

Zo ondersteunt LABEL&CO actief KiKa (Kinderen Kankervrij) zoals directe bijdrage, het direct supporten en investeren en uitdragen van promotiemateriaal. Ook met samenwerking met andere leveranciers. Tevens helpt zij de natuur een handje als actief sponsor van het WNF. Als klant hoeft u niets extra's te doen. U helpt door uw aankoop automatisch een handje mee en wordt daar ook nog direct voor beloond.

 
Milieubewust
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) houdt in dat naast aandacht voor economische doelstellingen ook rekening wordt gehouden met mens en milieu.

Bij LABEL&CO maken we speciaal gebruik van duurzame materialen. Dat maakt de productie en alle handelingen extra efficiënt. Voordelen ten opzichte van reguliere ‘drukkerij’ -inkt, is dat onze middelen geen schadelijke componenten bevatten, er geen wasmiddelen nodig zijn en er geen nare geur vrijkomt. Hierdoor blijft extra energieverbruik voor luchtafvoer ook bespaard. Afval en papier worden gescheiden en vinylresten apart ter verwerking aangeboden.

Bovendien zijn we ons bewust van het belang van eenvoudige maatregelen, zoals het uitschakelen van (overbodige) verlichting, geautomatiseerde CV, of het produceren op gezette tijden; zodat de vele apparatuur niet onnodig aanstaat. Natuurlijk hebben wij spoedopdrachten of speciale opdrachten; deze bundelen wij dagelijks. Ook wordt de post verzorgd op basis van Netset2 waarmee wij het milieu extra sparen.

Onze werkzaamheden zijn in hoge mate geautomatiseerd en wij hanteren middels ISO 9000:2001 technieken ons kwaliteitsmanagement systeem.

We kiezen tenslotte voor duurzaamheid, uit bezorgdheid voor de levenskwaliteit van volgende generaties.


HomeHome